Scoala
Europeana
Bucuresti

  MENU

Postat la:

 

 

Începând cu 20 ianuarie, elevii noștri Vlad Vasilache, Ioana Popescu și Silviu Ciupercă vor participa la activitățile Centrului de Excelență în Matematică pe Municipiul București. Centrul pregătește cei mai buni elevi la matematică din capitală de la clasa a IV-a până la a VIII-a. Mult succes în următoarele 15 săptămâni de pregătire și la viitoarele concursuri!

Postat la:

Postat la:

Campania "Dăruind vei dobândi" a ajuns la final. Astăzi am mers în vizită la Școala Gimnazială Specială pentru Surzi nr. 1. Emoțiile au fost vizibile de ambele părți. Când am ajuns cei mici erau în mijlocul repetițiilor pentru serbarea de Crăciun din care ne-au arătat momente. Elevii SEB au realizat ce greu este să dansezi pe o coregrafie când ai deficiențe de auz. Tot de la ei am învățat cum să spunem "școală" "liceu" "ce faci?" în limbajul fascinant al semnelor. Am dăruit din suflet cadouri și am dobândit o experiență de neuitat.

Postat la:

La concursul "Stelele matematicii 2017"* (9 decembrie 2017), la proba tip baraj pentru juniori, au participat 40 de elevi din clasele VII-IX, olimpici la matematică, din București și din alte 7 orașe din țară. Eleva noastră, Ioana Popescu, clasată pe locul 5 și cu cel mai bun rezultat pentru clasa a VIII-a, a obținut Medalie de Argint și Mențiune.

Bravo Ioana! Felicitari și mult succes la concursurile viitoare!

Conducerea SEB

*Concursul, aflat la a XI-a ediție, a fost organizat de I.C.H.B. în parteneriat cu Societatea de Știinte Matematice din România.

Postat la:

SEB pe facebook